15.12.2014

Luukku 15 ja vähän updatee kuulumisista

Pötköttelen jo sängyssä valmiina koisimaan, mutta sitä ennen kirjoittelen nopsaan. Luvassa olis joulukalenteri-quote ja vähän kuulumisia, kun ei ollakaan pitkään aikaan niitä juteltu!
Lauantai kului jälleen kerran eräänlaisilla messuilla käsitöitä ja herkkuja myyden! Meidän menestyshän on aina ollut vähän vaihtelevaa, ja noh, tällä kertaa taidettiin jäädä aika reilusti miinuksellekin. :D
Mulle itelleni jäi messuilta käteen se onneton 13 euroa, jonka kaikki se työ ja tuska tuotti (eikä siitä siis miinustettu vielä kuluja..), granolaa eli jotain yllättävän hyvää terveysmysliä, sekä aika paljon villasukkia, kaks kranssia ja mikrotyyny, jotka eivät siis vain menneet kaupaksi. :D
Kun sieltä sitten viimein kotiuduin, niin napattiin Ompun kanssa vähän kuvia Poitsusta, mutta ei siitä oikeen mitään tullut kun tuo perhanan aurinko se vaan siirtyy loikoilemaan jonnekin päiväntasaajan tienoille heti kahden jälkeen iltapäivällä! Lisäks mun uudesta kamerasta puuttuu kokonaan liikeohjelma, mikä hankaloittaa kuvaamista aika paljon kun mallina on kyseinen karvakasa..
La-su-illan ja -yön vietin Mintun ja Ronjan aka Pönän kanssa meillä. Minttu oli kyllä tulossa yökyläilemään ihan alkuviikosta lähtien, mutta Pönä tuli messiin vasta kun törmättiin jouluvaelluksella ja asia tuli puheeks! Yö noiden kahden kanssa tarkoitti tietysti snäppejä 69696969-tyypeille, päiväsaunomista ja Isac Elliotin (plus Pönän) ääneen heräämistä! Jouluvaelluksesta vielä sen verran, että se oli eräs seurakunnan tapahtuma, johon lähdettiin oikein isolla porukalla hakemaan riparimerkintöjä.
 Pönän lähdettyä sunnuntain ohjelmaan kuului vielä vähän kuvailua mun ja Hennan projektia varten, ja sitten käväisin toisessa seuriksen Nuortentapahtumassa, mikä olikin jo mun neljäs merkintä! Aluks tuntui, että 8 merkintää helmikuuhun mennessä olis mahdotonta, mutta puolivälissähän tässä jo ollaankin.. tosin jumalanpalveluksiin en oo vielä raahautunut, ymmh..
  Ai niin, ja sit vielä senkin jälkeen suoriuduttiin äitin ja Oonan kanssa vihdoin elokuvateatteriin katsomaan Matkijanärheä, mikä oli ihana, PAITSI SE LOPPU BYÄÄÄÄH! Mun reaktio oli vähintään yhtä järkyttynyt kuin Katnissin, ja mun silmät oli varmaan lautasen koko luokkaa siinä vaiheessa kun Peeta teki tiijätte-kyllä-mitä-jos-kävitte-jo-katsomassa! Kaikkein pahinta oli että mulla ei ollut lainkaan vertaistukea mukana, sillä äiti ties jo tapahtumista luettuaan kaikki kirjat eikä Oona oikein hiffannut mitään muutenkaan, koska ei ollut vaivautunut katsomaan aiempia osia. :( Voi kun se viimoinen osa tulis äkkiä!
 No mut tällainen viikonloppu mulla, mites teillä meni? Vika täysi kouluviikko on nyt käsillä ja siitäkin jo yksi päivä ohi, jouluunkin on enää 8 päivää voi jukra! Kohta varmaan iskee lahjastressi nimittäin, kuten arvata saattaa, en oo saanut vieläkään oikein mitään aikaiseksi.. Löytyyks sieltä ketään muuta, joka on koskaan  joutunut heräämään aattona kuudelta ihan vaan tekemään lahjoja?

2 kommenttia:

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!