3.1.2015

DIY-kehykset

En varmaan oo kertonutkaan reissustani, mutta oon tällä hetkellä Helsingissä (tai en itseasiassa ihan, mutta tällaiselle maalaishiirulaiselle Helsinki = koko pääkaupunkiseutu) parhaan kaverini luona! Meillä kummallakin oli viime kuussa synttärit, joita ei tietenkään päästy yhdessä juhlimaan,  joten nyt me sitten piletetään vähän myöhässä!
  Synttäreihin kuuluu tietysti myös lahjat, ja osa mun lahjasta Hemmulle on tällainen valokuvakehys kuvineen kaikkineen. Ja tosiaan, toteutin tän melko paksun taulupohjan nurjalle puolelle! Toisella puolella on valmiiksi piirrettyjä merirosvoja, koska ostin pohjan aikoinaan tehdäkseni siitä sellaisen t-paita-taulun, mutta nyt päätinkin hyödyntää sitä näin:
Kun aloitin projektin, mulla ei ollut oikeastaan minkäänlaista hajua lopputuloksesta, mutta nyt kun se on valmis, oon oikein tyytyväinen! Ensin maalasin valkoisen kangasosan pinkiksi, mutta säästin puupinnan. Sitten levin nuo sanomalehtisuikaleet ja puikkoliimasin ne kiinni, ja sen jälkeen liimailin vähän lisää ja ripottelin tahmealle pinnalle pientä koristekivimurua. Jälkimmäinen vaihe ei näyttänyt hyvältä, joten maalasin ne piiloon, mutta oikeastaan nuo rosot maalipinnassa näyttävätkin aika kivalta. :D Sitten liimasin kukat, jotka löysin onnettomasta askartelutarvikevarastostani, ja taiteilin sanomalehtipaperille pari ässää ja eetä ja ärrää, joista muodostui sisters-teksti yläkulmaan. :) Kuvan teippasin vaan parilla palasella, jotta sen saa sitten helposti vaihdettua.
  Näin simppeli toteutus, ja niinkuin sanoin, niin tykkään lopputuloksesta vaikka se onnistuikin puoliksi tuurilla! Pitää vain toivoa, että Helmikin tykkää, mutta vielä on vähän hankala sanoa. Tällä hetkellä on nimittäin vielä viime vuosi ja ajastuksen on määrä hoitaa tekstin julkaisu ensi vuoteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!