15.9.2014

Japani ping pong!


Kolmisen(?) vuotta sitte päätettiin Heidin ja Elinan ja Heidin veljen Jounin kanssa alkaa kerätä rahaa kyseistä leiriä varten. Siinä vaiheessa se nyt oli vaan sellainen keksintö, mutta kumma kyllä tässä sitä ollaan vieläkin ja rahaakin on kertynyt oikein mukavasti! Mun oma tavoite oli saada puolet summasta kasaan ja puolet maksaa iskän jättämistä rahoista, ja miltei oonkin jo tavoitteessa. :)

Tässä postauksessa piti olla kuvia eiliseltä ja tältä päivältä, mutta kaiken sen äxönin keskellä jäipi kamera suurimmaksi osaksi huoneeseen köllöttelemään! Mutta ei siinä mitään, nimittäin Kotkan kuvia kummittelee kuvapankissa vieläkin! Vähän aiheesta poikkeavia, mutta ei se mitää!
Mutta tosiaankin nyt on ensimmäinen Japani-miitti koettu, uusia naamoja ja nimiä kirkkaana mielessä (katotaan sitte ens viikolla..), ja vaikka mitä uutta infoa pää täynnä! Aattelinkin et nyt vois olla hyvä sauma vähän selventää tätä koko Japani-juttua, josta oon vähän jo jutellutkin silloin tällöin, mutta kovin kattavaa kuvaa ei varmaan ole mun höpötyksistä saanut?

Noh, ensinnäkin sana jamboree tarkoittaa partiolaisten jättileiriä, mikä tarkoittaa tässä tapauksessa 30 000 ihmistä samalla pienellä pläntillä Japanissa 12 päivän, 27.8.-8.8, ajan. :D Lisäksi reissu sisältää 4-5 päivän opastetun retken ympäri Japsua sekä 3 päivän majoittumisen isäntäperheessä. Mut ei tää ihan ilmasta oo, vaan reilut 4000€ ja käyttörahat saa pulittaa jos haluu koko reissun kokea! :D

Mutta ei ne roposet itekseen mun tilille ilmesty :(, joten arvatkaa vaan kuinka monta kirpparia ollaan kierretty ja kuinka monta kahvilaa pykätty pystyyn! Lisäksi mä oon pannut jamboreepossuun melkein kaiken rahan joka on kävellyt vastaan, ja jopa meidän ihana ex-luokka lahjoitti meille leirikoulun ylijäämärahoja! ♥
Ainakin ensimmäisen tapaamisen perusteella reissusta on kummiskiin tulossa joka pennin arvoinen: luvassa on luultavasti Fuji-vuori auringonnousun aikaan, Tokio illalla, kisssakahvila, shoppailua, Hiroshima-museo, sushia, hyytelöitä ja sipulikeittoa, kirsikkapuita, tuhansia valokuvia, uusia tuttavuuksia ja ehkä jopa ystäviä, sekä muita mahtavia kokemuksia mahtavien tyyppien kanssa!
Olis hauska tietää jos tää yhtään selvensi asiaa! Lisää meidän reissuvalmisteluista voi lukea hyvin aktiivisesta -kröhöm- reissublogistamme japani2015.blogspot.com ! :)
Onko sieltä kukaan lähdössä jamboreelle??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!