9.12.2013

Weekend.. and Monday again (romaani)

Moii :)! Nyt tähän alkuun, kun vielä muistan, niin sori noista viime postauksen kuvista. Menin poistamaan ne Bucketista (ja kamerasta) tajuumatta, että ne häippäsee sitten tältäkin.. No mutta ei ne kovin kauniita otoksia ollutkaan :d



Ja sitten viime viikonlopusta, eli lauantaina käytiin isotädin kanssa katsomassa Ukrainalaista balettia Mikaelissa. Hennakin oli löytänyt tiensä sinne, ja vielä sellaisille paikoille että oli saanut muutamia kuvia napattua, joten hänen blogistaan on nämä tämänkin postauksen balettiotokset kaapattu. 8) Olihan ne tosi taitavia, mutta miua ällöttää aina kun ajattelen niitä kaikkia niiden jalkakipuja ja muita.. Ja niitä miesten sukkahousuja :'D Jäin sitten isotädille yöksi, ja seuraavana päivänä käytiin Wilma & Wihtori-kirpparilla keskustassa. Mukaan tarttui tällaista pientä sisustuskrääsää. ;)




Pullo (Tässä tapauksessa kynäpurkki) 2 €, pohjassa oli kyllä vielä Hong Kongin alelappu 3,95 € ;D | Savi(?)taulu 2 € | Naulakko 10 €, noi kuvat tosin odottavat vielä editointia kun ei ole tuollainen hempeily ihan miun huoneen tyyliä ;)


Tänään oli koulussa taas se rento päivä, eli köksää ja kässää, mutta ei sekään niin kovin makealta maistunut reilun kuuden tunnin yöunilla. Aamupalakin jäi vähiin, taksissa syötyyn mandariin, kun tuli herätyskellon pirinän jälkeen nukahdettua vielä tunniksi ja herättyä kaksi yli 7.. Sellaiset kymmenen minuuttia jäi aikaa valmistautumiselle ja sitten ei kuin kipinkapin pakkaseen. ;) Sen jälkeen oli vielä partio, eli tunti pöydän ääressä istumista ja höpötämistä (yllättävän kivaa ;) ), sekä vuoden viimeinen pianotunti! Sieltä se joulu saapuu! :3 Heti kun pääsin vihdoin kotiin, vaihdoin yöshortseihin ja jätti T-paitaan ja nautiskelin kylmää ja kitkerää vihreää teetä, namnam vaan :d Äsken miä vielä huvikseni kuvailin muutamia koruja, ja osan jaan nyt teijänkin kanssa. :)

Hui, aika pitkä postaus tuli näppäiltyä :d mutmut nyt miä meen iltapalalle ja nukkumaanmeoa valmistelemaan, öitä kamuset ♥!





+++: (hihii, ette päässeet miusta eroon vieläkään)




Yllättäen löysin keittiön pöydältä tällaista uutuussuklaata, njams! Melkeinpä jopa yltää vanhan tuttumme, saman sarjan toffeesuklaan vierelle ;) (Ja kynnetkin voisi ehkä joskus lakata uudestaan ja miettiä milloin miun kädestä on tullut tollanen ruma ja kurttune D:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!