17.12.2013

Lahjatoiveita!

Ei oo totta jouuun on enää viikko! Siksi nyt onkin korkea aika listata tänne vähän jouulahjatoiveita. Itseasiassa miä pyydän tälleen todellatodella kylmästi ihan vaan rahaa, koska tahtoisin kauhiasti päästä tässä talvella jossain vaiheessa Yhdysvaltoihin Helmin luokse käymään! Sen verran kallis reissu ettei muuta vaihtoehtoa oikein ole kuin uhrata joululahjatoiveet, mut listailen tähän toiveita joita oisin voinut toivoa :-D Jotain näistä olikin 'pakko' pyytää, kun kaikki sukuaiset eivät suostuneet antamaan pelkkää rahaa (no miten ois lahjakortti vaikka Nordeaan?) joten piti repiä jotain :)

Kuvat nappasin Googlesta :)


Uutta kännykkää oon jo vähän aikaa kaivannut, sillä tää nykyinen on jonkun 1,5 vuotta vanha ja sanalla sanoen RÄMÄ. Toiveissa olis Nokia (jep!) Lumia 620 tai joku isompinumeroinen, 8-käyttöjärjestelmäinen Lumia. Saattaa olla, että äiti hankkii tän mulle kun siskokin tahtoo uuden luurin, mutta mieluummin miä sinne USAan lähtisin! ;)

Uutta Wii-kapulaa pyysin isotädiltä. Hehe joo, meillä on kyllä jo kaksi kapulaa mutta toinen on joku tyhmä Hama-halpis eikä se koskaan toimi! xc

Miun sisko on sanonut miua joskus Nuuskamuikkuseks, ja ehkä oonkin löytänyt joitakin yhtääisyyksiä. :D En niin välitä niistä posliinimuumimukeista, mutta nää emalit on ihan tosi söpsiä! Sopii leirillekin. ;)

Ripsareita miulla kyllä on, mutta taas pitäis saada kokeilla uutta tällaista 'jättisilmämaskaraa', tälä kertaa Rimmelin Scanda Eyes Retro. Ei oo kyllä paha hinta, 11,50€ Anttilassa, että vois vaikka ostaa itekin joskus. :D

Sitten vielä toivoisin Spotify-lahjakorttia! Jos vaikka kolmekymppiäkin löytysi, niin kokeilukuukausi mukaan lukien saisin jo 4 kuukaudeksi Premium-jäsenyyden! :)



Että tällasta. (; Joulun jälkeisinä lomapäivinä ilmestyy sitten varmaan vähän päivitystä, että mitä sieltä paketeista sitten paljastui ja oonko mahdollisesti lähdössä Amerikkaan! Sen tosin tietää vasta synttäreiden jälkeen. :) Joihin niihinkin on muuten enää 11 päivää! Kertokaas teijän lahjatoiveita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!