20.12.2013

Joulujuhlapartyparty

Moii. Tänään vietettiin taas viimeinen tunti jumppasalissa, tällä kertaa joulujuhlassa. Olin itekkii tällä kertaa ohjemassa  mukana (ootteko ylpeitä), lauleskelin siellä hetken aikaa joulukuorossa ihan vaan musiikin numeroa ajatellen ja sitten luin pätkän jouluevankeliumista koska en kehdannut kieltäytyäkään kun luokanvalvoja kysyi. Se menikin sitten ihan nappiin, ensin änkytin naama punaisena ja sitten lausuin Joosefin vielä silleen englanniksi Tzoosefina! Siitä syytän kyllä ihan vaan Pönetteä ja Tirkkistä, miks ootte menneet sekoittamaan miun pään niillä tziisustoukkajutuillanne (eheh tällanen sisäpiirin vitsi)! :---D Muttamutta toivon mukaan kukaan ei enää loman jälkeen muista mitään.. Lomahan muuten alkaa huomenna! Aamulla on siis vain tunti koulua, puuro ja todistukset, ja sitten ei kuin lomalle ääkkääkkäääk. :) Todistuksesta en oikein osaa sanoa, uskoisin ainakin etten kauhiasti joudu pettymään. Wilmaan oli nimittäin kaksi opettajaa laittanut jo numerot näkyviin, eli ainakin ruotsista ja kuviksesta on kymppi tulossa. c:
Mutta hei tiesittekös, ettei nää kuulumiset olleet edes tän postauksen pääteema? :d Eli siis päivän asua oli tarkoitus esitellä mutta tuli taas höpöteltyä vähän turhanpäiväisiä tähän alkuun. Nyt yritän kuiteskii päästä asiaan kuvien kautta :-D






Takki / Lindex
Mekko/ Carlings
Bandeau / Gina Tricot
Vyö / H&M
Kaulakoru / Vekkulinna
Kengät / Ellos

Eiks oo aika suora tukka? ;) Heräsin tänään 25 minuuttia tavallista aikaisemmin ihan vaan suoristamaan tukkaa (ensimmäistä kertaa ainakin  viiteen vuoteen ja ensimmäistä kertaa ihan itse! :D), mutta tietysti se räntä päätti saapua juuri tänään ja kastella miutin.. Joten olihan siinä jonkun verran kikkuraa kun koululle asti pääsin, mutta ei se mitään koska näytin aikalailla hevarilta suorine tukkineni. :D


Äsken muuten huomasin, että toi miun koru olikin mennyt jo rikki ja siitä oli lähtenyt kaksi alinta helmeä! Mitäs menin makoilemaan mahalleni se kaulassa.. :( Onneksi oli vain euron koru ja saatan saada sen vielä korjattua!
Ei tässä taas muuta, nyt on pikapikaa saatava kavereiden joululahjat valmiiksi! Saatanpa laittaa joku päivä muuten postausta miun kutistemuoviaskarteluista..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!