26.12.2013

Joulumäystöö ja lahjoja

Moiks! Sori, kun ei ole tullut näinä joulupäivinä mitään kirjoitettua, eipä ole juuri koneella notkuttua. ;) Edellisen kirja-arvostelunkin kirjoitin jo sunnuntaina, mutta ajastin maanantaille. Kyllähän miä varmaan kerroinkin aiemmin, että perinteistä mummola-aattoa me vieteltiin päivää etuajassa. Sitä seuraavana päivänä äiti teki kotona jouluaterian, jolle myös miun toiset isovanhemmat osallistuivat, ja eilen miä ja sisko lähdettiin Mikkeliin serkuille yöksi. Näiden parin jouluisen päivän jälkeen on kyllä mieli iloinen hyvästä seurasta (ja lahjoista) ja massu täynnä ruokaa!
Sitten oli ajatuksena kertoilla vähän näistä lahjoista, mitä tässä nyt on sadellut pitkin alkuviikkoa. :) Kuvat on muuten muokattu Instagramilla, kun miäki sinne päätin vihdoin liittyä. :D Käykääs katteleen @lottabotta ja seuratkaa jos kiinnostaa! (;





Eli tosiaan kännykkä sieltä paketista löytyi kuitenkin, keltainen Lumia 620 niiko oli toivomuskin. :) Kuljettuani nyt kaks päivää käsi liimattuna kännykkään, niin oon ollut kyllä aika tyytyväinen, vaikka joitakin toimintoja jäin vanhasta rakkaasta 700:stakin kaipaamaan. Kamerakin on ihan hyvä tällaiseksi 5 megapixeliseksi, ja nää kaikki lahjakuvat onkin nyt otettu sillä ihan vaan vertailun vuoks. :)


Mummo oli neulonut kivat keltaiset polvisukat ja rannelämmittimet :3

Wii-kapula, Enkeleitä (hehe ei toki enää viittä jäljellä) ja tämmönen Woodoo Näkijä :3


Massii ja 30 € lahjakortti Gina Tricotiin. :)

Everestin fleece, pörrösukat ja toivottu Nuuskamuikkunen-emalimuki. :)


Tämmönen kiva pikku enkelikoru :)
Nii että tämmösii. :) Erinäisistä syistä tässä ei oo kuvia paidasta, elokuvalipusta ja ruukusta jotka sain myös, mutta ehkä ne vielä joskus täällä vilahtaa. Nyt kertokaas, että miten teidän jouluilut on mennyt, ja millaisia lahjoja ootte saaneet?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!