1.4.2014

Jälleen partihardikuvia ja synttärilahja DIYtä :D

Jipii! Kamerapiuha on täällä taas! Ja mistä äiti sen löysikään, no tietokoneen alta, lattialta piuhakasasta. :D

Eli joo, 8.3. oli Elinan synttärit, ja viikonloppuna juhlittiin niitä Elinalla kotona. Ohjelmaan kuului Pokemon-kakkua, paljussa lillumista & saunomista, ryhmäpuheluita ja trampoliinikohdussa sikiöiden leikkimistä. :'D Tässä muutamia kuvia :)!



Jossain vaiheessa tytöt ehtivät uusia profiilikuviakin napsia, tässä niitä! Hei tytsät, mä muokkasin näitä jo valmiiks pikkusen :D







Ja kuten silloin helmikuussa Heidin synttäreiden aikoihin, myös tällä kertaa mun lahjaan kuului jotain ostettua, ja jotain teeman ympärille askarreltua. :)



Ostin siis samanlaisen LOVE-sormuksen kuin mitä täälläkin jo esittelin, ja sille tein korutelineen Cernit-massasta, kankaasta, hiuspinneistä ja lahjanauhasta! Kaikki vaan kuumaliimalla yhteen, ja ihan hauskahan siitä tuli! (Tosin noihin "naulakko"osiin olisi voinut pujottaa vaikka helmiä, niin eivät olisi olleet niin ohuet.)
Lisäksi tein vielä tällaiset korvakorut kutistemuovista, ja sain jopa toisen tilauksen! ;)



Tällä hetkellä on muuten oikein mukavasti postausideoita rästissä, joten nyt tulee varmaan vähän aikaa hieman tiuhempaan tahtiin postauksia! Tälleen alustavasti kuitenkin hyvää loppuviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!