15.4.2014

DIY-kranssi vanhoista vaatteista!

Moippa taas. Huhhuh, kun ei enää millään jaksaisi herätä kouluun aamu toisensa perään! Kokeita puskee joka suunnasta ja nyt meille tuli uusi tuntirytmitys, jonka takia aamupäivisin on pitkiä välkkiä, ja iltapäivät ovatkin pelkkää tuskaa. Mutta onneksi kesäloma kurkistelee jo sieltä - enää 46 päivää !♥! Helpotusta tuo kyllä myös tää pääsiäisen aika, kun jopa koulu tarjoilee Kindereitä!

Nyt olis kuitenkin taas DIY-juttujen aika! Miulla on vähän paha mieli kun mulla on niin harvoin oikeesti aikaa askarteluille ja käsitöille, mutta nyt oon ajatellut yrittää lohkaista niille vähän enemmän aikaa viikkojärjestyksestä! Parina edellisenä iltana oon kuitenkin väsäillyt tällaisen kanssa!


Tarvikkeina oli pahvia ja miun vanhoja rääsyjä, joilla ei ollut vuosiin mitään käyttöä, mutta niistähän muotoitui nätti kranssi! :) Aikaa ei muuten menisi kovin paljoa, mutta noiden nauhojen solmimisessa saa kyllä olla aika kärsivällinen, että laittaa ne tarpeeksi tiiviisti.. Väsäsin tästä jonkinlaisen tutorialin, toivottavasti tykkäätte!




Pahoittelen, kun nää kuvat on vähän vamoja, jouduin ottamaan näitä useampana päivänä, ja siinä välissä sisko ehti tajuta turkoosin vilttinsä kadonneen... xd ei muutenkaan oo kovin erikoinen tuto, mutta jos tästä nyt jotain apua olisi!

1 kommentti:

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!