4.3.2014

Nallepiristys!

Moikkamoikkamoooi :D Huhhuh, kun oli kamala koulupäivä! Koko päivän kuljin ihan unessa, kun ei vaan aivot suostuneet toimimaan. Vastailin kysymyksiin ihan mitä sattuu, en osannut kirjoittaa edes sanaa "merivirta" (ensin siitä tuli sadevirta, sitten verimirta..) ja sain jopa seiskaluokan toisen "Opiskeluvälineet puuttuvat"-merkinnän! :D Voisin toki syyttää kevätväsymystä, mutta karu fakta on se että miä en vaan nuku tarpeeksi..
  Ja muutenkin, mikä aika tää muka on kevätväsymykselle? Nyt on hei 4. maaliskuuta, ja nurmikolla vain satunnaisia läiskiä lunta WUT!? Kyllä miä oon sitä mieltä, että joihinkin huhtikuun alun paikkaille ainakin saisi lunta tupruttaa! :D Kaipaako kukaan muu enää talvea takaisin?
  Muttta sitten iloisempaan aiheeseen, nimittäin kattokaa mitä sain eilen!



Ehkä söpöimmät puhelinkuoret ikinä? Tirkkis nimesin tän Virtuaalipapanaksi ^^ :p Näin nää Amerikan eBayssa jo jokunen kuukausi takaperin, mutta en pelkkiä näitä raaskinut alkaa tilaamaan. Onneksi Henna, ihana ihminen kertoi tekevänsä sieltä itelleen tilauksen, ja sain ängettyä nääkin ostoskoriin! ♥ Käytin tätä koulussa heti tänään, ja sain esitellä ehkä 5 miljoonaa kertaa.. :D Yleisin kysymys oli, että miten tää mahtuu taskuun, ja eihän tää mahdukkaan, mutta pikkujuttuja kun on yksinkertaisesti niin ihanat kuoret! No okei, ehkä se vähän ärsyttää, kun ei oo ollenkaan kamera- eikä kuulokereikää.. :D

Mutta tällaista siis tällä kertaa, eipä mulla kai muuta ollutkaan. :) Heipsan - ja muistakaa edellisen postauksen arvonta! 



PS. Yllätys yllätys, tuli taas vaihdettua vähän blogin ulkoasua! :D Valkotaustaisia blogeja löytyy miun mielestä maailmasta jo ihan tarpeeksi, ja otettuani tomaattitaustan pois mua ärsytti kauheesti tuo täydellinen valkeus, joten pitihän siihen jotain särmää saada, ja pinkkihän on voittajien väri. ;) Se tosin vähän pännii, että jopa High Quality näyttää Bloggerissa tolta ja vielä jos sitä pitää suurentaa.. Mutmut, mielipiteitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!