12.3.2014

karvakamuja & hyväntekeväisyyttä :D

No moooi. :) nyt ei ole tullut taas reiluun viikkoon kirjotettua yhtikäs mitään, joten voisin vähän kertailla, mitä 'merkittävää' tässä lähiaikoina on tapahtunut:

Torstaina olin tallilla! En siis ratsastamassa, vaan katsomassa kaverin tuntia eli pääasiassa värjöttelemässä kylmässä. :D hepat ei ollut kovin kuvauksellisella tuulella, mutta tämmöinen söpöläinen viihtyi kyllä kameran edessä, ja etenkin rapsuteltavana :3




Lauantaina sen sijaan meille tuli tällainen koirakaveri yökyläilylle, labradorinnoutaja Hasse, 1 v. :) olin aamupäivän Hassen kanssa kahdestaan, ja se tykkäsi kovasti varastaa kaikkea kiellettyä; kenkiä ja tossuja, pehmoleluja, mun TASKUKOIRA-APINAN :'(, tulitukut, tyynyn, viltin, kännyköitä, kaukosäätimiä... Mutta olihan se aika suloinen tapaus :3 En kyllä jaksa enää odottaa, että meidän oma hauvavauva syntyy!


Niin ja joo, eilen miä olin keräämässä rahaa Yhteisvastuukeräyksen puolesta. :)


Ja ei mun viikkoon sitten mitään muuta maininnan arvoista mahdukaan, kuhan nyt haluisin nuo pari kuvaa saattaa ihmisten ilmoille ja lisäksi ilmoittaa, että elossa ollaan, vaikkei postauksia olekaan tullut. :'D Jotta tällä postauksella nyt olisi joku kunnollinen aihe, niin jos miä vaikka esittelisin, että mitä meille tuli eilen postissa! c:



Elikkäs vihdoin tulin kysyneeksi äitiltä, että mitä jos tilattaisiin tällaiset sormuksen Plan-shopista, ja yllättäen se suostu! :D Nää sormukset maksaa 10€ kipale, ja tuotosta menee rahaa en tiedä kuinka paljon lapsiavioliittojen vastustamiseen. Siinä on siis Planin logo, ja sitten siinä lukee pienemmällä 'Against Forced' ja isommalla 'Love'. Ensin miua vähän jännitti näin 'massiivinen' sormus, mutta kyllä tähän päivän mittaan tottui! :D

Ja ei tässä sitten muuta kai, nyt miä jatkan metrilakun mutustamista, heippa!





2 kommenttia:

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!