2.2.2014

Terveyshöpinää(?)

Yllätyyys, uus ulkoasu!! :D joo enpä taas keksinyt muuta tekemistä joten aloin tätä sörkkimään. Nyt tää saa luvan pysyä jonkun aikaa!

Miä oon viime aikoina syönyt ihan kauhiasti ja ihan koko ajan, ja nyt aattelin, että vois vähän rajoittaa. Päätin sitten ottaa kehiin herkuttoman helmikuun, ja ainakin tää  ensimmäinen päivä oli rehellisesti sanottuna vähän vaikea, kun porukat vetää sipsii ja karkkii ja leivoksii siinä vieressä :D Oon kuiteskin napostelun ylin ystävä, joten nyt miun ois etittävä kaikenlaisia dippiohjeita ynnä muita niin  voisi vaikka vihanneksia popsia. :) Onneks tää on sentään tällanen tynkä kuukausi niin ei tarvii kärvistellä kuin 28 päivää!

Viimeviikkoina miä oon myös nukkunu ihan liian vähän, kun en millään osaa mennä ennen 10 nukkumaan. Kuudelta kun pitää herätä, niin ei siihen jää kuin 8 tuntia aikaa nukkua, enkä miä tosiaankaan oo niitä keskipitkien unien ihmisiä... Olisko teillä mitään vinkkejä jaettavaks miullekkii, että miten te onnistutte raahautumaan petiin silleen, että ehtis vaikka nukkuakin vähän pidempään? :D



Miulla ei oo nyt kyllä minkäänlaista käsitystä tän postauksen pointista, tarkoituksena oli itse asiassa vaan höpötellä vähän niitä näitä samalla kun äsken kuvaamani video latasi, mutta lopulta tulin siihen tulokseen ettei se huonon laadun ja muun säädön takia ollutkaan ihan julkaisuainesta (kyseessä oli siis kodin esittelyvideo) :D.. Joten nyt joudutte tyytymään näihin miun höpöttelyihin, mutta ajattelin kirjoitella tänään tai huomenissa vähän listaa miun lempparikosmetiikkatuotteista! Nyt miä kuitenkin jatkan sunnuntain viettämistä Tuhkimo-leffan parissa, heippa vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!