15.2.2014

Awkward.

Moikka! Viettelen iltaa yksin kotona seuranani vain pikkuhiljaa (no joo aika kovaa) tyhjenevä Remix-pussi. :D  Suurin osa tästä rentouttavasta lauantaista menikin keittiössä värkkäillessä sekä pikkupizzoja että mascarpone- ja rahkakakkuakin huomista ravintolapäivää varten. Huomennahan on jo kolmannen Myyränkolon vuoro, ja tällä kertaa se kulkee nimellä Kotimyyrä!

Nyt kun miulla on hyvin aikaa, niin aattelin puhua kerrankin jostain ihan oikeasta aiheesta. Valitsin sen sillä perusteella, että tätä on tullut lähiaikoina pohdittua sekä yksin että yhdessä, nimittäin sitä, mikä on noloa ja mikä ei. Meijän kaveriporukassakin on erittäin monta tapausta, jotka elää elämäänsä varoen tekemästä mitään mikä saattaisi edes muistuttaa jotain noloa. En toki tiijä mitä ne ite asiasta miettii, mutta miä vaan ihmettelen että pystyykö ne tekemään mitään, mitä tahtoisivat tai olemaan lainkaan omia itsejään (<-mikä toi sanan on) kun ensin on aina vaan mietittävä mitä muut ajattelee.. Jos oot tällainen ihan tavallinen, esimerkiks vaikka 13-vuotias koululainen muiden ihan tavallisten koululaisten keskellä ihan tavallisessa ympäristössä, niin ei kovin montaa ihmistä ihan oikeasti kiinnosta, vaikka tulisit joku päivä vaikka äitin kyydillä kouluun.. Tai jos vaikka käytät koulussa kimperi-pipoa ihan vaan sellaisesta syystä, että tykkäät niistä!^^
Kaikkein eniten miua kuitenkin ärsyttää se, että jos joku on rohkeasti omanlaisensa ja tekee miten ite tahtoo eikä kuten muut olettaa, hänet haukutaan selän takana lyttyyn eikä hänelle saa kukaan edes puhua koska nolous ja ernuus vois tarttua..
En voi väittää, etten ite koskaan pelkäisi nolaavani itteäni ja jättäisi jotain tekemättä sen takia, mutta yritän päästä siitä typerästä tavasta pois. Siks ollaankin Hennan kanssa sovittu, ettei sanaa nolo oo edes olemassa, vaan asiat on possuja :--D

En nyt kyllä osaa sanoa, että käsitteleekö tää teksti enemmän pelkoa muiden mielipiteistä vai jonkun muun kuin itsensä esittämistä, mutta tällainen asia miua on kuitenkin häirinnyt jo jonkin aikaa :D Kertokaa ihmeessä mielipiteitä, jos jotain ajatuksia nousi esiin! :)

Sokos Hotels

2 kommenttia:

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!