19.2.2014

Restaurant day :)

No muikka jälleen. c: Tässä ei ole taaskaan muutamaan päivään tullut kirjoitettua, mutta jeps, sunnuntaina oli taas ravintolapäivä! Kotimyyrän tuotto jäi jonkun verran pienemmäksi kuin aiempien Myyränkolon ja Rautamyyrän (kunniaa meijän myyräteemalle), mutta oikein mukavastihan tuota rahaa kertyi tälläkin kertaa!

Ei tullut mieleen ottaa valmiista pizzoista kuvaa.. :D

Heilahtanut? :o


Itelläni ei tullut kameraa mukaan, mutta tällaisia ehdin napata kotona edellisenä päivänä leipoessasi. Pikkupizzojen ja mascarponekakun (voisin ehkä laittaa reseptinkin tänne?) lisäksi tein tälleen vaihteeks yhden rahkakakun. :D Ihan hyvin onnistui, tosin pizzojen valmistukseesa täytyi ehkä soittaa 4 kertaa  laittaa kerran viesti siskolle.. ^^
Meillä on tässä ravintolapäivässä siis ollut ideana joka kerta sellanen pikku kahvila ja lounasravintola, jota myö ollaan järjestetty meijän pihalla, kylän rautakaupassa ja nyt miun kaverilla  sisällä. Kesäaikaan on viidessä tunnissa kertynyt kassaan 300-350€, mutta nyt talviajan sunnuntaina ja vielä olympialaisten aikaan ei tullut kuin reilu 100€. Meillä on ollut yleensä aika montaa "herkkulajia" kun 5 tyttöä on ollut tekemässä, parhaimmillaan jopa 15 + ruoka, mutta meillä onkin ollut tapana kahvilan jälkeen hankkiutua yhdessä tuumin ylijäämistä eroon :p Ruokana on aiemmin ollut kasvissosekeittoa, mutta viime viikonloppuna kokeiltiin pastaa, ja kumpikin toimii, tosin keitto on tietenkin helpompi toteuttaa koska sitä voi tehdä valmiiksi. :) Kunhan Henna kirjoittais jotain tästä sen blogiin, niin saisin sieltä kaapattua muutamia kuvia paikan päältä :D Tähän loppuun vielä erittäin onnistunut(..) otos meistä ja kahvipöydästä, jonka miun täti nappasi Facebookkiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!