29.6.2014

Värityskirjan parhaat

Kuinkas tässä näin kävi, että melkein 2 viikkoa pyörähti ilman postauksen postausta? Ensimmäisen viikon ajna pyörittelin kyllä postauksia mielessä, mutta siellähän ne ovat vieläkin.. Tämä viikko taas meni Metsikön Tähtösten järjestelemisessä ja toteuttamisessa,mutta nyt olis sekin takana. Paitsi että koneelta löytyy noin 250 tiedoston verran videomateriaalia, josta pitäisi leikata kelvollinen video muistoksi kaikille. :D Varmaankin tulen tännekin kertomaan jotain meidän leiristä, ja jos sitä muutenkin vähän reipastuisi blogihommissa :)
Muttamutta, ajatelkaas, siitä on jo kahdeksan kuukautta kun miä päätin taas kerran aloittaa bloggaamisen! Sen kunniaks päätin listata tähän oman ´lemppari´postaukseni jokaiselta kuudelta kuukaudelta. :) Kuvia klikkaamalla pääsee postaukseen!

Marraskuu / Keksien leipomista

Joulukuu / Joulujuhlan asua

Tammikuu - eka (ja ainoa) videoni (voi luoja.. xd)!

Helmikuu / Lempparikosmetiikkaa

Maaliskuu / Juttua isukista

Huhtikuu / DIY: ovikranssi!

Toukokuu / Aakkoset by Lottapotta

Kesäkuu / Partiohöpötystä
Melkein nolottaa jakaa noita ensimmäisiä postauksia, löytyy niistä sen verran (kamalasti) virheitä ja paranneltavaa.. :D Blogin ulkonäkökin on muuttunut sen verran useasti, ettei esimerkiksi kuvakoot toimi yhtään, ja ylimuokkauksesta en näemmä osaa luopua oikein vieläkään.. :-D Joka tapauksessa, katsokaa ja kauhistelkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!