1.6.2014

Toukokuun lempparit

Moikka! Miähän kyllästyin tähän lemppareiden väsäämiseen jo ajat sitten, mutta tällä hetkellä mulla on sen verran huutava postauspula, että jos vaikka vaihteeksi näitäkin listaisi :D


1. Lempikosmetiikka
No joo, tämä pääsi käyttöön vasta eilen, mutta toukokuutahan se oli sekin! Mun Maybelline Big Eyes -ripsari kuivui korpuksi vain parissa kuukaudessa  (kuulemma käynyt näin muillakin saman tuotteen kanssa), mutta mamman varastoista nappasin tällaisen Oriflamen Wonder Lash-ripsarin, joka taivuttaa ripsiä hieman ihan omatoimisesti ja tekee niistä muutenkin aika nätit!

2. Lempivaate
Mummolan varastoista löysin mun tädin vanhan shortsihameen arviolta 80-luvulta, ja päätin pukea sen kevätjuhlaan! Täti tosin ei tätä hametta enää muistanut, mutta oli silti iloinen mun ekologisuudesta.. :D Näissä shorsihameissa on vielä se plussa, että saa istua niin miehekkäästi kuin haluaa!

3. Lempitekeminen
Tähän aikaan vuodesta täällä maaseudulla on niinnättiäjjajjaajaa, että valokuvia on otettu vähän siitä ja tästä ja tuostakin aiheesta!


4. Lempikirja
No joo, tää oli ainoa kirja jonka tässä kuussa luin ja ihan vaan kirjaesitelmää varten tämänkin, mutta niin tai näin, Zlatan päiväkirja oli suosittelun arvoinen kirja! :-)

5. Lempiostos
Meille saapui pitkästä aikaa Elloksen paketti, josta mulle kuului hame ja haaremihousut. Jouduin vähän muokkamaan näiden pöksyjen lahkeita sillä ne olivat liian leveät, mutta nyt nää housut on tosi hauskat ja mukavat!

6. Lempiasuste
Toukokuussa sain itteni viimein irti Reinoista ja Ainoista (ehkä siinä puolivälissä kuukautta.. :'D), ja siirryin Converseihin. Näissä käppäilin myös kevätjuhlassa kaikkien niiden korkokenkien ja balleriinojen seassa!

Sellaista tällä kertaa, kattoo sitten taas heinäkuun alussa että jos sitä jaksaisi taas kerätä lempparit kasaan. :) Tässä kaikki moi!

PS. Ihan vaan väärinkäsitysten välttämiseksi, mun vaattet ei yleensä roiku puissa :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!