4.1.2014

favorite stuff of December :)


Heipsan, nyt olis taas Joulukuun lemppareiden vuoro. Oon nyt vähän laiskana tän kanssa, kun toissapäivänä väsäsin aika samankaltaista postausta, joten ei oo kuin ihan muutama kohta. :D



Tässä kuussa oli siirryttävä jo talvikenkiin, ja muita kun ei ollut niin piti tyytyä näihin Elloksen lastenpopoihin! Vähän hilpeyttähän nää on herättäneet mutta oon miä vähän kiintynykkin jo näihin ;--D (välihuomautus: kirjoittaminen on epämukavaa, kun kummallakin puolella tuijottaa kaveri olan takaa)



Lempikappaleena Isac Elliotin Favorite Girl, enkä ainakaan meijän luokalta oo ainoa joka on ikäänkuin ihastunut tähän kipaleeseen! :3 Minä ♥ meijän karaoketuokiot :--D


Paljon mitään miä en ookkaan kuukauteen ehitnyt lukea, mutta yksi niistä harvoista oli tää Tähtiin Kirjoitettu Virhe, josta jo kirjoitinkin. :) En malta odottaa sitä leffaa!



Joulukuussa pimeni ja kylmeni entisestään, joten villasukat ja lapaset ovat olleet tärkeässä osassa! ;3 Enkä edes hävittänyt yksiäkään! :D Kuvassa näkyy myös nui mummon tekemät rannelämmittimet, mutta etin vielä jostain sellaista yhdenlaista ihanaa neuletta minkä kaa nui miusta sopis tosi hyvin. :3 (Anteeksi huonolaatuisesta ja aiemmin käytetystä kuvasta 8))



Sori, kun ei parempaa kuvaa aiheesta ollut, mutta joulukuun herkku oli tietysti KAIKKI JOULURUOKA (ja suklaa)! ♥ Erityisesti papan savulohet (ja suklaa) on vaan niin omommomm :p :3 Sitä (niitä) saa onneksi useamminkin kuin kerran vuoteen!



Upsista, meinas jäädä mielenkiintoisin puuttumaan! Tässä kuussa väsäsin kaikenlaisia joululahjoja jnejne, mutta kuukauden DIYn voittaa ehdottomasti nää kalenterit, mitä väsättiin siskon kanssa 5 kappaletta piirrä-tulosta-liimaa-rei'itä-riitele-tyylillä :D Oonakin totesi että 'näihin kalentereihin kului verta, hikeä ja kyyneleitä kirjaimellisesti', ja ehkä sitä nyt tuli pari kertaa vähän kiisteltyä.. :--D (Niin muute hei, jäi silloin kertomatta niistä kutistemuovijutuista että tein tosiaan kavereille joululahjaksi sellaisen 10 ihmisen BFF-korun, eli pizzan jonka jaoin 10 osaan, mutta koko projekti vähän feilasi joten ehkä miä kerron niistä kutistemuovijutuista joskus toiste..:D)


Niinettäjoo tällaista tänään! :) Saisinkohan miä sen ostospostauksen tehtyä tässä joku päivä, ennenkuin se on jo täydellisesti epäajankohtainen? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi kivasti niin kellekään ei tuu paha mieli ^3^!